hotelletje.info: Linkpartners | Informatie | Contact | Sitemap |

Fletcher Hotel Group - Onthaasten en genieten!!

Fletcher 3=2 actie
Verblijf 3 nachten in een gezellig en prachtig gelegen 3- of 4-sterren hotel en betaal er slechts 2! De 3e nacht krijgt u geheel gratis van Fletcher! Met de superscherpe 3=2 Special van Fletcher kunt u wel heel voordelig van een comfortabel verblijf in een hotel genieten!

Fletcher Hotel Group onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in eeuwenoude bossen komt u ze tegen.

Service met een glimlach!

Onthaasten en genieten!
U kunt in onze hotels lekker onthaasten en genieten. Onthaasten gaat prima in de lounge, tuin en directe omgeving van onze hotels. Genieten kunt u van een heerlijke maaltijd in onze restaurants. Maar ook van een versnapering in onze bars en op onze terrassen.

Wandelen en fietsen
Rondom elk Fletcher hotel vindt u op loop- en fietsafstand tal van activiteiten en bezienswaardigheden, die u niet mag missen. Daarom vindt u op de internetsites van de individuele Fletcher hotels informatie en tips over de omgeving. Die leent zich uitstekend voor heerlijk ontspannende wandel- en fietstochten. Bij de receptie van de hotels is informatie te verkrijgen over de mooiste routes.

Feesten en partijen
Bent u van plan een feest of receptie te geven? Dan bent u bij Fletcher aan het juiste adres. Meerdere van onze hotels beschikken over schitterende zalen en een uitmuntende catering. In overleg kunnen onze hotels uw feesten en partijen tot in de puntjes verzorgen. Of het nu gaat om een jubileum, een barbecuefeest, diner met genodigden of een spetterend huwelijksfeest. Bij Fletcher viert u het op een onvergetelijke manier!

Zakelijk gemak
Zakelijke gasten zijn bij Fletcher meer dan welkom. In onze hotels kunt u uitstekend terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, recepties, brunches, lunches en diners. Onze hotels beschikken uiteraard over de benodigde vergaderapparatuur en draadloos internet. U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen en maatwerk.

Online boekingsgemak met laagste prijs garantie
Op onze website vindt u onder andere speciale arrangementen en last minute aanbiedingen die u direct online kunt boeken. Om te zorgen dat u nooit te veel betaalt, garandeert Fletcher op haar eigen websites de laagste prijs. Dit houdt in dat u nergens anders op internet hetzelfde arrangement of dezelfde kamer tegen een lagere prijs kunt boeken.

Service met een glimlach
Onze medewerkers zij u graag van dienst! U wordt dan ook van harte welkom geheten in een van onze sfeervolle hotel-restaurants en we hopen u nog vaak terug te zien!


Hieronder vindt u een overzicht van verschillende Fletcher hotels:

[Terug naar boven]

Informatie over Fletcher hotelgroup

Postadres:

Fletcher Hotel Group
Postbus 474
4130 EL Vianen

Bezoekadres:

Clarissenhof 1A
4133 AB Vianen

Tel: +31 (0)347 - 329 092
Fax: +31 (0)347 - 320 422
E-mail: info@fletcher.nl