Ga naar de website van Dayrooms

Hoe het allemaal begon:
“Kan ik op dezelfde dag in- en uitchecken uit een hotel?”

Deze vraag was de eerste stap in het ontwikkelen van Dayrooms.com. Om een lang verhaal kort te maken: ja, het kan! Ben je op zoek naar een plek om even te dutten, douchen of werken gedurende de dag, helpt Dayrooms.com iedereen om snel en betaalbaar te boeken. Waar en wanneer je maar wilt!

Boek online, wereldwijd
Hoe? Met het eerste online reservatiesysteem voor dagkamers natuurlijk! Dayrooms.com biedt men de keuze uit een selectie van duizenden hotelkamers in meer dan 50 landen. Want waar iemand zich ook maar bevindt, een dagkamer waar men enkele uren kan verblijven is het hoogtepunt van comfort in elke stad die bezocht wordt of elke luchthaven waar op gevlogen wordt.

Kiezen van de bestemming
Kies eenvoudigweg de reisbestemming en vul de datum in waarop de dayroom beschikbaar moet zijn. Dayrooms.com toont dan snel de beschikbare hotelkamers in de regio, allemaal geschikt voor een dagverblijf zonder overnachting. Op de gekozen datum, op de gekozen locatie. Of dat nu ver weg is of dichtbij! Wanneer de boeking eenmaal compleet is ontvang men onmiddellijk een bevestiging ervan.

Geen creditcard nodig
Bij Dayrooms.com boekt men de dagkamer zonder creditcardgegevens en vrijgesteld van extra boekingskosten. Zo geniet een ieder ten volle van een spontaan of langverwacht dagverblijfje!
Beleef een dag vol relaxatie en rust. Neem een duik in een luxezwembad, ontdek de sauna en geniet van heerlijke drankjes in een hotel voor daggebruik in elke regio.

Dayrooms.com

  • Beste prijsgarantie – Tot 75% goedkoper dan overnachting
  • Reserveren zonder creditcard – Betalen in het hotel
  • Gratis annulering – Tot last minute
  • Toegang tot alle hotelfaciliteiten – Spa, zwembad, fitnessruimte en nog veel meer!