Welkom in Zeeland bij Aparthotelzoutelande

Aparthotel Zoutelande biedt verschillende appartementen waar je zo dicht bij de zee bent dat je deze vanuit de accommodatie kunnen horen én ruiken.

Op slechts één minuut loopafstand bevindt zich het heerlijk schone strand en de zee. Dankzij diverse natuurlijke omstandigheden telt Zeeland de meeste zonuren van Nederland. De ideale verblijfplaats voor natuur- en watersportliefhebbers. Maar ook gezellige steden als Domburg, Vlissingen en Middelburg liggen op korte afstand en zorgen voor gezellige avondjes uit, een dagje winkelen of cultuur snuiven langs monumentale panden. Maak ook zeker eens een mooie wandeling door de duinen tijdens uw bezoek aan Zeeland bij Aparthotelzoutelande.nl.

Ga naar Aparthotel Zoutelande

Aparthotel Zoutelande bestaat uit moderne studio’s en appartementen verdeeld over drie gebouwen. Alle accommodaties zijn uitgerust met basisvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een eigen kitchenette of keuken. Natuurlijk een heerlijk bed voor een comfortabele nachtrust en een ruime badkamer. Bijna iedere appartement beschikt over één gereserveerd parkeervak op een beveiligde, verlichte parkeerplaats op loopafstand van de appartementen.

  • Moderne suites en appartementen in Zeeland
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Op 1 minuut loopafstand van het strand en de zee
  • Huisdieren toegestaan.